Dagen efter

Igår kväll var jag för första gången på vad som känns en hel evighet ute i Kalmar. Det var fruktansvärt trevligt att träffa allt folk som det var så länge sen man träffade senast. Och det blir lätt så. Det har varit fruktansvärt mycket nu under våren, har jag inte varit bortrest med MUF så har jag jobbat. Visst det är väldigt kul att vara bortrest på massa saker med MUF, träffa alla muffare runt om i landet, bo på hotell osv. Men någonstans går ändå gränsen. Det är som man säger, det får inte bli för mycket av det goda. Det är väldigt skönt att det kommer vara lite lugnare på den fronten nu, att kunna vara hemma någon helg utan att ha något inplanerat, utan istället kunna ta allt på uppstuds. Men gårdagen var som sagt väldigt trevlig och förhoppningsvis kan helgen bli minst lika bra.

Det är alltid lite segt så här dagen efter. Det blir lätt att man ligger kvar i sängen och tycker väldigt synd om sig själv istället för att ta tag i sig och göra något konstruktivt. Men antar att det är the easy way out att söka någon slags sympati hos andra för att på något sätt rättfärdiga att man inte gjort ett skit. Idag är dock inte en sådan dag. Var upp relativt tidigt och begav mig in mot Kalmar igen. Hade stämt träff med Nicole som är hemma över påsk från Oslo. Det var jättetrevligt att träffa henne igen och prata, det var verkligen allt för länge sen senast! Det är lite tråkigt det där när folk flyttar, kanske inte just att folk flyttar, tvärtom, jag tycker att det är kul med folk som faktiskt vågar bryta vardagen och göra vad man vill och vad som känns rätt. Däremot är det lite tråkigt att man tappar kontakten med varandra, trots att det fortfarande är lika enkelt som innan att dra iväg ett sms eller ett meddelande på fb så blir det av någon anledning en större grej och man gör det inte lika ofta.

Kvällen kommer bli lugn, vila lite och tagga upp sig inför morgondagens match i Smålandscupen mot Högsrum. Har en bra känsla och tror på seger!

/Måns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s