MUF Kalmar stad och en tråkigare match

Dagen inleddes med DS-möte med min härliga styrelse. Men frågan är om dom egentligen är riktigt vettiga någon av dom. Mötets mest diskuterade fråga var en ordningsfråga från Kalle om vad det var för något grönt på pommesen i hans gyrostalrik. Jag förklarade att det är en krydda som Pizzaplatset börjat ha på sina pommes. Efter lite diskussion fram och tillbaka kring huruvida detta var positivt eller ej så kunde vi i alla fall lägga punkten till handlingarna. Alexander kändes sig dock tvungen att reservera sig mot Pizzapalatsets beslut om att använda krydda. Vi får väl se om det är en fråga vi kommer gå vidare med. Oavsett vad så kan jag konstatera att mycket är på gång nu i distriktet och det är en fruktansvärt härlig känsla!

Efter DS-mötet så var det dags för årsmöte med MUF Kalmar stad. Årsmötet har valt en ny styrelse och föreningen är nu redo för att ta sig an året. Som årsmötestalare hade vi Kalmar läns bästa och MUF-vänligaste riksdagsledamot Jan R Andersson som pratade om vikten av att engagera sig och hur det var när han först engagerade sig i MUF, en gång för länge sedan. Sedan följde sedvanliga årsmötesförhandlingar där vi bland annat behandlade en proposition om Linnéuniversitetets fortsatta utveckling i Kalmar. Jag är helt övertygad om att den nyvalda styrelsen med Jesper Karabyn i spetsen ackompanjerad av Michaela Ådén och Jasmine Petersson kommer göra ett kanonjobb under året.
muf kalmar stad
Efter Årsmötet drog jag, Kalle och Alexander till Stars ‘n Stripes för hamburgare och Sveriges vänskapsmatch mot Slovakien. Det var trevligt sällskap och god hamburgare men matchen hade inget vidare underållningsvärde. Det är riktigt tråkigt att se hur det inte riktigt lossnat för landslaget i de två senaste matcherna. Den enda som egentligen imponerade lite i Sverige var målvakten Kristoffer Nordfeldt som gjorde ett par fina räddningar, även om han var lite halvskakig i spelet med fötterna. Men man kan konstatera att vägen mot Rio verkligen ser ganska så krokig ut.

/Måns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s