En kyligare tillställning

Vart är våren? Jag är nog inte ensam om att ställa den frågan. Det är den 29 mars idag, och när jag tittar ut genom fönstret ser jag snön falla. Detta kan inte vara rimligt. Någon måste ta tag i det här!

Har spelat match idag på förmiddagen, upptäckte till min stora förtvivlan att underställströjan låg kvar hemma och kunde konstatera att jag skulle frysa ganska ganska så rejält. Jag som målvakt har ju inte riktigt vad som idag skulle ses som ett privilegium, möjligheten att springa sig varm. Nej, jag måste stå där i straffområdet, något som visserligen stundtals i sig är ett privilegium, men inte idag. Jag överlevde med nöd och näppe första halvlekens köldattack men kände att när snön började falla fram emot andra halvlek att det var dags att ta på sig en extra tjocktröja, och det gjorde under. Matchen i sig gick ganska bra och vi kunde inkassera vår andra raka seger i Smålandscupen. Segersiffrorna mot Högsrum skrevs till slut till 4-1.

I eftermiddag så vankas det påskmiddag hos mormor. Ska bli väldigt trevligt, speciellt eftersom mamma också är hemma från Skåne!

Kvällen bjuder förhoppningsvis på en sväng in till Kalmar för att träffa Adam som är hemma från Stockholm nu över påsk. Det är himla trevligt det där med högtider, att massa utflugna vänner kommer hem så man får träffa dem igen.

/Måns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s