Rikskonferensen 2013

Kom nyss hem från Norrköping där Moderat Skolungdom i dagarna två haft sin rikskonferens. Vi har summerat året som gått, kastat ut den gamla rikskommittén och valt en ny. Men kanske framförallt så har vi gemensamt stött och blött idéer och tankar om hur vi vill göra Sverige bättre! Jag skulle vilja påstå att Moderat Skolungdom är relevantare än någonsin och med vårt nyantagna idéprogram så är jag helt övertygad om att vi kommer leverera bra svar på de frågor som kommer behöva besvaras i valrörelsen! Jag hann även med att gå igenom kvalitetsmärkningen av talarstolar, ”Göran Persson-godkänd”, tyvärr så höll förhandlingarnas talarstol inte riktigt måttet för denna fina utmärkelse. Förutom politiken så har det också funnits tid för att umgås och kanske framförallt lördagens middag med efterföljande dansgolv, det har en fruktansvärt bra och lyckad kväll!

20130324-202409.jpg

Slutligen vill jag ta tillfället i akt att gratulera den nyvalda rikskommittén med Klas Vestergren i spetsen, jag är övertygad om att ni kommer göra ett grymt jobb!

/Måns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s