Ung allians och hemsk smärta

Idag har jag haft ett möte som jag sett fram emot väldigt länge. Nämligen mitt möte med Alliansens ungdomsförbunds andra distriktsordföranden. Jag måste säga att mötet var fruktansvärt lyckat. Vi har lärt känna varandra bättre, men framför allt så har vi börjat staka ut vägen mot valseger 2014 för Alliansen i så många kommuner i länet som möjligt! Vi har i många kommuner i länet tyvärr fått se hur partier ur Alliansen valt att samarbete med andra partier, detta tycker vi är väldigt tråkigt. Vi tror att det är i Alliansen som våra partiers politik kommer till sin rätta. Det är vårt samarbete i Alliansen som gett oss två valsegrar i rad på riksplan, det är också Alliansen som kommer ge oss en tredje! Och det är något som vi kommer driva hårt mot våra respektive partier. Vi kommer framöver ha gemensamma aktiviteter och utbildningar för att vässa våra medlemmar till att göra en så bra valrörelse som möjligt. Men kanske det coolaste och mäktigaste (och mest klichéaktigast, är ju inte direkt första arbetsgruppen som tillsäts i Alliansen) är att vi ska sätta samman en grupp med uppgift att utforma frågor som vi tycker är viktiga för Kalmar läns utveckling och dess unga som vi gemensamt ska driva i Ung Allians. Det här kommer bli riktigt bra!

Ung-Allins-banner

Ikväll har jag även klämt in en fotbollsträning för första gången på två veckor. Känns som att man kanske behöver steppa upp tränandet lite när man blir hälsad på som ett nyförfvärv! Träning gick bra även om det var lite tungt att komma igång igen. I slutet hände dock det mest hemska som kan hända en fotbollsmålvakt, en anfallare fick fritt skottläge och skjuter rätt på heligheten, brutal smärta. Men, det blev inget mål i alla fal, alltid något!

/Måns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s