En sån där dag

Idag har varit en sån där dag, ni vet när man inte gör någonting. Jag har legat på soffan hela dagen och glott på TVn. Förmodligen så är det här blogginlägg dagens största ansträngning och det känns ganska så symboliskt för dagen. Man har inte gjort något på hela dagen, men ändå känner man sig så trött helt utan ork. Man har knappt ätit något på hela dagen och har en gnagande hungerkänsla i magen, men man finner liksom ingen motivation till att göra något att äta. Och i slutändan av dagen så känner man bara hur man slösat bort en dag på ingenting. Men det kan ändå vara skönt med en dags kraftsamlande inför en intensiv vecka som kommer. Det väntar jobb måndag till fredag, heldagssammanträde med socialnämnden på torsdag och sedan till helgen så är det Moderat Skolungdoms rikskonferens, vilket definitivt är något att se fram emot!

Utnyttjade vår public service förut och kollade på Kalmar FFs match i svenska cupen mot IFK Göteborg som sändes i SVT. Det blev efter en lite tveksam första halvlek från KFF till slut seger med 1-0 efter en bättre andra halvlek. Tyvärr så räckte det inte till avancemang i cupen, men det ser ändå intressant ut inför den stundande allsvenska premiären om två veckor!

/Måns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s