Terrorverksamhet och att packa

Det är imponerande hur det är möjligt att göra något så pass enkelt så pass svårt. Wywallet måste vara telefonbolagens hämnd mot alla kunder som ringt in och klagat och varit jobbiga i kundtjänst. Allt detta strul som systemet har skapat har ju givetvis även skapat konsekvenser för de som är beroende utav att använda sig av sms-köp. Vi kan t ex se hur Röda Korsets bidrag via sms har sjunkit med ofattbara 92% under februari i år jämfört med februari förra året. Som aktiv i MUF kan man dessutom lugnt konstatera att Wywallets inträde inte direkt har underlättat medlemsrekryteringen. Och just det, EU-direktivet som omsatts till svensk lag och är anledningen till allt det här, är till för att förhindra pengatvätt och finansiering utav terrorverksamhet! Det känns som att man får skicka ett gäng sms á 40 kr om man ska få ihop till en hygglig budget för en schysst terrorverksamhet, men vad vet jag…

Imorgon så bär det av mot Karlstad för Moderaternas Sverigemöte, ser fram emot det riktigt mycket. Jag och 2000 andra Moderater ska vara samlade på ett och samma ställe i två dagar. Dagarna kommer bjuda på intressanta seminarier och givetvis möjligheten att nätverka och utbyta idéer med likasinnade. Dock måste nog sägas att höjdpunkten kommer bli statsministern respektive finansministerns tal inför hela församlingen!

Att resa iväg innebär att man med fördel bör packa ihop lite kläder och dylikt. Och det är intressant hur detta kan bli så omständigt och något som man gärna skjuter framför sig så långt som möjligt. Det känns som att för varje år som man varit aktiv och åkt iväg på massa grejer så har man börjat packa senare och senare inför avresa. Med det ökar ju risken att man glömmer något viktigt markant, men det är väl smällar man får ta. Dock har jag faktiskt på senare tid lärt mig att se till att tvätta alla kläder några dagar innan, det skulle ju vara lite halvjobbigt att stå där, och som nu ska vara bortrest i en vecka med bara 2 par rena kalsonger. Om jag känner mig själv rätt så lär TVn vara intressantare ikväll och att jag förmodligen inte kommer börja packa ner mina saker förrän imorgon innan jag ska åka. Förhoppningsvis är Scrubs-avsnittet värt det!

/Måns

2 svar till “Terrorverksamhet och att packa”

    1. Det innebär att man måste registrera sig osv. Och om du är under 18 så måste ens föräldrar fylla i en blankett och skicka in till Wywallet för att godkännas, det byråkratiserar allt helt enkelt!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s