Att frysa och nationella värvardagen

Gårdagens fotbollsträning såg på förhand ut att bli allt annat än en angenäm upplevelse. Kall blåst och en termometer som visade upp 9 minusgrader var allt annat än motiverande. Jag ska ärligt säga att jag hoppades att bilen inte skulle starta när jag satte mig i den för att köra till träningen, då hade jag ju haft en bra ursäkt för att istället inta soffan och värmen inne i huset. I vilket fall så svek bilen mig och startade, så jag samt mina sjuttioelva lager kläder åkte mot träningen. Och visst var det kallt, men det gick ändå. Efter ett tag när man kommer in i fokus så blir det som att allt runtomkring inte spelar så stor roll. Liksom när du är inne i en bra bok eller spelar CoD, du kan sitta i timtal, utan att vare sig brist på sömn eller mat egentligen stör dig. Trots väderomständigheterna så var det mest påtagliga av kylan när det var dags för vattenpaus och flaskorna var igenfrusna. Men visst är det en härlig känsla när träningspasset sen är avklarat. Få saker känns så bra som att ha kört totalt slut på sig.

Jag tror att gårdagens dejt gick ganska så bra, i alla fall så var det många som kom till den. Det bästa med en blogg jämfört med en dejt är nog att man slipper eventuell pinsam tystnad. Jag menar, antingen gillar man ju det man läser eller så slutar man helt enkelt att läsa, det kan ju tyckas vara lite väl dramatiskt att applicera det tillvägagångssättet och bara gå på en dejt. Nu återstår bara att se hur många som kommer tillbaka!

Imorgon är det årets första nationella värvardag med Moderata Ungdomsförbundet. Detta är en av de dagar på året som MUF på riktigt visar upp sin styrka och kraften i engagemanget hos våra medlemmar. Jag ska själv åka till Mönsteråsgymnasiet och värva medlemmar. Förutom Mönsteråsgymnasiet så kommer MUFare runt om i landet kampanja på hela 74 andra skolor, det är mäktigt om något! Förra året på vårens nationella värvardag så värvade vi lika många medlemmar som Grön Ungdom har totalt, förhoppningsvis kan vi göra något minst lika bra imorgon! All denna värvarhets kan från utsidan se ut som att vi förminskar betydelsen av politik framför att samla medlemmar. Men det som man inte tänker på då är att varje ny medlem är en ny åsikt och idé som kan bidra till att MUF fortsätter att vara Sveriges mest relevanta ungdomsförbund och som levererar lösningar på de utmaningar och problem som vi unga möter i vardagen.

/Måns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s