Ramarna för bröllopet satta!

Idag bokade vi kyrka till vårt bröllop. Det känns väldigt skönt att nu har ramarna på plats, och inte minst ett faktiskt datum klart. Vigseln kommer ske i Ryssby kyrka i Rockneby. Jag är väldigt glad för att det blir där. Jag är döpt i Ryssby kyrka och Rockneby känns på många sätt som hemma. Pappa bor fortfarande där och flera andra släktingar bor fortfarande i eller i närheten av byn. Sedan tidigare har vi bokat Björnö slott som ligger lite utanför Rockneby till festen.

Så det stora är nu bokat, nu är det bara allt annat kvar. Puh. Det är tur att vi inte är de första som gift sig innan utan att det finns mycket bra hjälp att hitta på nätet om vad som är viktigt att tänka på under själva planeringsfasen. Något som vi båda också tycker är bra är att vi varit på flera bröllop tillsammans de senaste åren vilket gjort att vi verkligen kunnat tänka på hur de bröllopen har varit och hur vi vill ha det på vårt bröllop. Jag tror visserligen att man inte ska snöa in på allt för många smådetaljer men vissa saker känns för oss väldigt viktiga för helheten och det ska vi såklart inte kompromissa med.

Förra veckan så bokade vi upp våra favoritflorister till lika grannar, Blomman för dagen. Vi vet att dom gör väldigt mycket bröllop så där var vi tidigt ute för att inte riskera att missa dom.

Nästa projekt att ge sig på är nog maten. Det känns som en hel djungel och vi kommer nog att sätta oss ner med ett antal olika firmor för att få till ett så bra och prisvärt paket som möjligt. Hör gärna av er om ni har tips på bra cateringfirmor i Kalmar!

Vill ni följa vår resa mot bröllopet i bilder så får ni gärna följa vårt instagramkonto: Linge2020. Jag kommer nog skriva om det mesta här också men det blir inte så mycket bilder här.

Igår deltog jag i mitt första presidiemöte med omsorgsnämnden. Det känns kul att det nu kör igång på allvar. Arbetet rivstartar med budget och verksamhetsplan. Mycket att direkt sätta sig in i, men lika bra att köra på för fullt direkt.

Helgen spenderas hemma hos Marias föräldrar i Stenungsund för lite firande av förlovningen.

Vi försöker lära Dexter att bajsa guld för att finansiera bröllopet, ingen framgång än så länge…

/M