Vald till kommunstyrelsen och U21-landslaget

Idag var det dags för mandatperiodens första sammanträde med kommunfullmäktige. Det är alltid lite högtidligt med fullmäktiges öppnande av ålderspresidenten, de nya kollegorna och inte minst musikunderhållning från kulturskolan. Mötet som sådant var ganska så innehållsfattigt men det skedde ett antal viktiga val. Kommunfullmäktiges presidium och kommunfullmäktiges valberedning. Men framför allt så valdes den nya kommunstyrelsen för den kommande mandatperioden. Jag är fantastiskt stolt över att bli vald som en av två ordinarie ledamöter för Moderaterna. Att sitta i kommunstyrelsen gör det möjligt att i betydligt större utsträckning än tidigare få insyn i och vara med och påverka den utveckling som väntar för Kalmar kommun. Det ska bli väldigt roligt.

Imorgon blir det besök på Guldfågeln arena, men inte för att se Kalmar FF. Det är Sveriges U21-landslag som ska spela sin sista och avgörande kvalmatch inför nästa sommars EM. Förhoppningsvis kan vi bjudas på lite bättre fotboll på GFA imorgon kväll än vad vi får uppleva de senaste månaderna. Att det är en så viktig match bidrar ju såklart också med lite extra nerv. Vid seger mot Belgien så är Sverige klart för EM.

/M