Jag söker ditt förtroende den 9 september!

Vår stad, vår kommun, har stått emot tidens utmaningar i 1000 år. Jag är stolt över att vara Kalmarit. Jag är stolt över alla de som varje dag, bit för bit lägger bitarna i det ständigt växande pussel som vi kallar för Kalmar kommun. Jag pratar om våra nyfikna lärare, vår engagerade vårdpersonal, våra drivna företagare och våra framtidsdrömmande studenter och alla andra som delar vår lilla plätt på jorden. Kalmar är mer än bara slottet eller Årets sommarstad. Kalmar är en berättelse om hur vi tillsammans tagit oss igenom utmaningar, stora som små och kommit starkare ur dem.
Jag är inte nöjd med vår kommun. Med handen på hjärtat kommer jag nog aldrig vara det heller. Nöjdheten, tanken att Kalmar är bra som det är nu eller kanske till och med att det var bättre förr kommer aldrig leda till något positivt. Vi ska alltid erkänna när vi gjort något bra och vara stolta – men vi får inte tillåta oss att bli nöjda och stanna upp.
Här kommer du kunna följa min personvalskampanj fram till valdagen den 9 september. Jag kommer inte ägna mig åt att smutskasta andra partier eller politiker, det kan andra ägna sig åt. Jag kommer presentera förslag som jag tycker är viktiga för Kalmars fortsatta utveckling. Detta är mitt sätt bidra till berättelsen om staden vid havet som härjats av krig, bränder, och ekonomiska kriser men som står kvar än idag.
Jag heter Måns Linge, jag är 25 år gammal och står på andra plats på Moderaternas valsedel till kommunfullmäktige i Kalmar kommun.