Andra plats på valsedeln och Djurgården

Några nervösa veckor nådde i söndags sitt klimax när Kalmarmoderaterna samlades för nomineringsstämma. På nomineringsstämman så fastställs den valsedel som Moderaterna går till val på i Kalmar kommun. För egen del gick det mycket bättre än jag vågat hoppas på då medlemmarna valde mig till andra plats. Jag kan knappt beskriva hur otroligt tacksam och hedrad jag är över min placering på valsedeln. Det ska bli väldigt kul att tillsammans med vårt omvalda förstanamn Christina Fosnes få leda arbetet mot valseger för Alliansen i höst.

Men nu när listan är satt så börjar arbetet på riktigt. Vi ska nu under våren bestämma oss för vilken politik som vi går till val på och vilken berättelse om Kalmar vi vill förmedla till väljarna. Och vi kör igång direkt. Redan till helgen så ska vi ut och knacka dörr för att lyssna på väljarna om vad som är viktigt för dom i Kalmar. Det vi får in då ska vi samla ihop och den 17 mars samlas Kalmarmoderaterna till Kalmarmötet där vi förhoppningsvis ska kunna ta ett ordentligt steg mot en färdig valplattform.

Har du en idé över hur Kalmar kan bli en ännu bättre kommun att bo i, tveka inte på att slänga iväg ett mail till mans.linge@moderaterna.se!

Är du medlem i Moderaterna och vill komma på Kalmarmötet? Läs mer här:

För någon vecka sen presenterade regeringen sitt förslag om rökförbud på uteserveringar och vissa allmänna platser. Ett intressant förslag. Rent ideologiskt så har jag svårt att ställa mig bakom det, men som den icke-rökare jag är skulle jag ju inte gråta av att slippa all rök på uteserveringarna…

När jag var 6 år gammal så började jag heja på Djurgården i ishockey. Sannolikt mest för att jag hade två lärare där den ena var en stor HV 71-fantast och den andra höll stenhårt på Färjestad. Djurgården blev min motreaktion och just då var det kul eftersom DIF hade ett par riktigt bra år kring millennieskiftet. Jag kan dock ärligt erkänna att jag inte följt laget så jättenoga sen dess och har faktiskt aldrig ens sätt en match live. Men, ikväll blir det ändring på det! Djurgården spelar bortamatch mot Växjö och jag frågade Maria igår om vi inte kunde åka dit och se matchen, till min stora förvåning svarade hon att visst kunde vi det.

/M

Ett svar till “Andra plats på valsedeln och Djurgården”

Kommentarer är stängda.