I’m back!

Bättre sent än aldrig, eller vad är det man brukar säga. Och sent är det. Lite drygt tre och ett halvt år sedan det senast inlägget författades. Så det är ju nästan som att sitta här och författa det första inlägget. En lätt touch av skrivkramp och en nervös fundering kring om det faktiskt är någon som kommer läsa. Men men, här är i alla fall planen att ni framöver ska kunna läsa om allt från politik till fotboll, dråpliga händelser i sambolivet och inte minst upptåg signerade Dexter. Och fotbollen får genomslag direkt då Tyskland genom Timo Werner precis gjort 3–0 mot Mexiko i för-VM på ett fantastiskt vackert sätt. Det är ganska behagligt att kunna sitta här i soffan och njuta av vacker fotboll samtidigt som regnet öser ner där ute, lite smolk i bägaren är dock att Dexter tvingade ut mig i regnet i halvlek. Men, allt för bra ska man väll inte ha det.

Samtidigt pingar en omni-flash till i telefonen ”Styrkebesked för S inför Almedalen: Rankas högst av väljarna på 7 av 10 politiska områden, enligt DN/Ipsos”. Släcker snabbt ner skärmen igen. Och vi kan väll här och nu nöja oss med att konstatera att vi i M har en resa att göra innan vi är redo för valrörelse. Det lär säkerligen komma mer om den frågan på den här bloggen i framtiden.

Igår kväll överraskade jag Maria och tog med henne till Kackelstugan där Melissa Horn skulle underhålla. Och vilken spelning sedan. Maria är en stor Melissa Horn-lyssnare medan jag själv kanske har lite mer begränsade kunskaper om henne. Jag har hört henne på en lite större scen tidigare och där har det i alla fall för min del inte riktigt lyft. Men på den öländska innergården utanför Halltorp, enbart ackompanjerad av sin ”hus-musiker” Anders Pettersson kom hon verkligen till sin rätt. Avskalat, nära och med lite småroligt mellanprat blev det verkligen en fantastiskt trevlig kväll.

/M