Min kandidatur till distriktsordförande

Jag har under 2013 har haft förmånen att få leda ett fantastiskt distrikt framåt. Jag söker nu nytt förtroende för att få göra det även under 2014. Nedan kan du läsa min kandidatur!

Jag har som distriktsordförande för MUF Kalmar län varit med om ett fantastiskt 2013. Jag har tillsammans med övriga distriktsstyrelse och medlemmar gjort 2013 till MUF Kalmar läns bästa år rent medlemsmässigt på hela 2000-talet. Vi har ökat med 98 nya medlemmar, från 191 till 289 medlemmar jämfört med 2012 och under året har vi startat 3 nya föreningar. Det är något jag är väldigt stolt över.

Jag ber nu om mandat att få fortsätta resan jag påbörjade som MSU-ansvarig 2012.

MUF Kalmar läns fortsatta utveckling
Även om 2013 var ett väldigt bra år för distriktet så finns det fortfarande mycket kvar att göra. Även om vi idag har medlemmar i länets samtliga kommuner så har vi inte föreningar i alla. Framförallt har vi inte frågat alla ungdomar i länets kommuner om de vill bli medlemmar och vara med i kampen för ett friare och bättre sverige.

Även om det är viktigt för oss att fortsätta växa så är det värt ganska lite om vi inte också kan engarera våra medlemmar. Under 2014 vill jag jobba för att vi ska erbjuda våra medlemmar ännu bättre utbildningar, att få lyssna på ännu bättre talare och att få ha ännu roligare tillsammans.

Kampen för ett blåare Kalmar län 2014
2014 är det val. Inte bara de allmänna valen i september utan även val till Europaparlamentet i maj. Jag vill vara med och ta nya Moderaterna till Bryssel. Jag vill vara med och leda arbetet för att säkra fler moderata platser i riksdagen från Kalmar län. Jag vill vara med och kämpa för att landstingsstyrelsens ordförande ska vara moderat och jag vill vara med och se till att fler kommunstyrelseordföranden än innan i Kalmar län är moderater. Men framförallt vill jag vara med och hjälpa Fredrik Reinfeldt att få behålla sitt jobb i ytterligare fyra år.

Jag heter Måns Linge, jag är snart 21 år och jag gillar fotboll och min flickvän. Jag hoppas att du ger mig ditt förtroende att få leda MUF Kalmar län framåt under 2014.

Vi ses på distriktsstämman!