MUF Kalmar län, på väg framåt

Har idag(läs: 11 juni) haft möte med min distriktsstyrelse samt styrelsen för MUF Kalmar stad med syfte att planera upp sommarens MUF-aktiviteter. Det känns fruktansvärt härligt att få inneha privilegiet att leda detta distrikt. Sommaren är fylld med härliga aktiviteter, festivaler, grillkvällar och annat trevligt. Jag är övertygad om att detta kommer bli distriktets bästa sommar på mycket länge!

Och som om inte det vore nog så fick jag såhär på kvällskvisten det oerhört trevliga beskedet att det börjar se ljusare ut beträffande skolornas gästvänlighet i Västervik. Att få igång en MUF-förening i Västervik igen kommer var väldigt viktigt för distriktet, inte minst sett till valrörelsen. Vi måste se till att samtliga ungdomar i Kalmar län, oavsett skola, får frågan om de vill vara medlemmar i Moderata Ungdomsförbundet och tillsammans med oss jobba mot ett frihetligare och öppnare Sverige, för alla. MUF Västervik kommer bli en viktig del i det.

MUF Kalmar län är redo att ta sig an valrörelsen 2014, är du?

/Måns