Träff med mamma och gamla klassen

Fredagskvällen spenderades i Kalmar med middag och häng på Harrys med mamma och Rolf. Det var väldigt trevligt måste jag säga. Det blir ju inte så ofta nu för tiden som jag träffar mamma med tanke på att hon bor nere i Skåne. Så man får passa på när hon är hemma.

Jag ska snart drar mig bort mot Stensö för att ha lite återträff med klassen från gymnasiet. Jag lovade ju i mitt avslutningstal att vi alla skulle ha all anledning att träffas i framtiden och att jag om inget annat löstes så småningom skulle bjuda in dem alla till Rosenbad. Nu har jag inte riktigt ännu avancerat till den nivån att jag har mandatet att bjuda in till fest på Rosenbad, så jag antar att Stensö får duga tills vidare! Jag ser fruktansvärt mycket fram emot kvällen och tror att det kommer bli väldigt kul. Det är ju lite lustigt det där egentligen, vi är hur många som helst från klassen som fortfarande är kvar i Kalmar, men det här är första gången som vi träffas samlat sen vi tog studenten. Visst man har sprungit på varandra ute någon gång men det är ju inte riktigt samma grej. Oavsett vad så ska det bli väldigt trevligt och vi får väl hoppas att det inte behöver dröja riktigt lika länge tills vi träffas allihopa igen.

/Måns