En mäktigare dag!

Idag har varit en helt obeskrivligt mäktig dag. Det var länge sedan jag hade den här känslan i kroppen som jag har just nu efter en dag med Moderata Ungdomsförbundet. Jag hade på känn att dagen kunde bli ganska bra. Det var ganska många som skulle vara med och kampanja, vi hade satt ett på förhand ganska så ambitiöst medlemsmål på 20 nya medlemmar och vi skulle dessutom besöka två skolor under samma dag, vilket vi inte har lyckats mobilisera sedan valrörelsen 2010. Vi hade dessutom på ett ganska så kaxigt sätt utlyst en tävling mot våra grannar i väster MUF Kronoberg, så givet förutsättningarna låg det även en del press på oss.

Men som vi levererade, jag hade aldrig på förhand kunnat föreställa mig att det skulle gå såhär bra idag som det gjorde. Vi totalt utklassade MUF Kronoberg i antal värvningar, även om just tävlingen mot dem i det hela sammanhanget till slut bara framstår som en parentes. Det vi lyckades med idag, är helt otroligt, vi har i skrivande stund värvat hela 37 nya medlemmar idag, och då vet jag dessutom att några sitter och sistaminutenvärvar. 37, trettiosju nya medlemmar, en ökning med mer än en tredjedel, på en dag. Jag är så otroligt stolt över alla som varit med och kampanjat idag. För väldigt många var det deras allra första kampanj och att då gå in och lyckas tokleverera så som vi faktiskt har gjort idag gör mig helt mållös.

20130411-234704.jpg
Det är inte bara så att vi värvade sjukt många idag, det är också ett nytt rekord i antal nya medlemmar på en och samma dag i distriktet, och det gör dessutom dagens insats än mer imponerande. Det är förmodligen inte allt för långt ifrån sanningen att dagens medlemmar i MUF Kalmar län, också är de bästa MUF Kalmar län haft. Det var inte bättre förr!

/Måns