Nationell värvardag 2.0

Imorgon är det dags för årets andra nationella värvardag. Och i MUF Kalmar slår vi på stort, vi kommer att värva på både Kagg och Stagg samtidigt. Nationella värvardagarna är de dagar på året som vi värvar allra flest medlemmar och som vi på riktigt visar styrkan i engagemanget som finns hos våra medlemmar. Just kampanj är också kanske det roligaste med ett engagemang i Moderata Ungdomsförbundet, det är då du på allvar får testa ifall dina idéer och tankar håller på riktigt och inte bara hos folk som redan är muffare. Men kanske framförallt så får man träffa och lära känna nya människor, det är det bästa. Något som dessutom ska bli väldigt spännande att se är hur de nya medlemmarna som imorgon gör sin första kampanj kommer lyckas, rapport lär komma!

nationellavärvardagen

Jag kan som distriktsordförande väldigt glatt och stolt konstatera att det går riktigt bra för MUF Kalmar län, vi växer i medlemmar och inte minst så kommer det inom kort startas några nya föreningar. Det är kul om något.

/Måns

Ett svar till “Nationell värvardag 2.0”

Kommentarer är stängda.