Ringar på vattnet och Johan Perssons avgång

Vårt första möte med Ung Allians Kalmar län har gett ytterligare ringar på vattnet. Idag skriver Barometerns ledarsida om att det är en spännande utveckling som sker i länet, där ungdomsförbunden i större utsträckning månar om allianssamarbetet än partisterna på många ställen. Denna uppmärksamhet ger verkligen blodad tand, och det ska bli riktigt spännande att se vad vi i Ung Allians Kalmar län tillsammans kan åstadkomma!

Imorse gav jag mig av ensam i en hyrbil mot Örebro, en fruktansvärt seg resa. Väl i Örebro så mötte jag upp de övriga från MSUs kampanjturné och vi kunde vid dagens ände räkna in tio nya medlemmar till Moderata Ungdomsförbundet. Sedan bar det av mot Skaraborg, men först stannade vi till på IKEA, där jag till min stora glädje kunde konstatera att dom åter igen serverar sina köttbullar i restaurangen!

20130402-210109.jpg
I Skaraborg ska vi nu vara i två dagar för att sedan på fredag bege oss mot Växjö.

Igår var det ju första april, är väl svårt att missa. Jag kan glädjande nog konstatera att jag själv inte blev utsatt för något spratt, dessvärre så utförde jag inte heller något. Det är ju alltid lika intressant att se olika personer och media i samhället försöka lura oss. Vi kunde bland annat se B-G Svedjenäs blogga om att Johan Persson mailat att han äntligen ska avgå, trevlig läsning i sig, tråkigt att sanningshalten var lägre dock. Nästa ”nyhet” var från Barometern som skrev om att miljöpartiet slutligen efter många års kämpande lyckats döda centrumlivet i Kalmar då det var dags att införa trängselskatt i Kalmar centrum. Som sagt, många vill skämta och luras, en del mer tråkigt än andra att det inte var sant.

/Måns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s