Nu börjar året

Påskhelgen är nu till ända, eller var det julhelgen, det är väl lite oklart egentligen. Samma mat, samma väder, en kristlig högtid, enda påtagliga skillnaden har väl varit att Kalle anka inte gått på SVT samt att det var gula etiketter på musten. Det har varit riktigt svårt att hitta den där vårkänslan trots att påskens infall. Något som dock varit väldigt trevligt med högtider är alla hemvändare. Igår träffade jag Adam i ett par timmar, vilket var väldigt kul, och alltid lika stimulerande diskussioner. Det var mycket säkerhetspolitik och kanske framför allt det svenska försvarets vara eller icke vara. Och även om vi inte riktigt enades så är det väldigt kul diskussioner.

Idag har dock varit en bra dag. Ett väldigt tydligt tecken för att våren är kommen är uteserveringspremiären för stadens krogar. Även om vissa av stadens krogar tjuvstartat lite så är det ändå idag som rent reglementsmässigt är uteserveringspremiären. Och så underabart det var sen! Riktigt härligt att sitta där i solen och gassa!
482862_10151656349727573_1894888486_n

En väldigt kul vecka väntar, imorgon så ska jag ta bilen upp till Örebro för att inleda den kampanjturné som sedan kommer fortgå under resten av veckan. Det är få saker som är så roligt som att få resa runt i landet. Att både få träffa massa befintliga muffare i de olika distrikten och även kanske lyckas få någon ny att bli medlem i MUF.

/Måns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s