En oändlig resa

Då sitter jag i minibussen på väg hem från årets Sverigemöte. Vad som känns som en oändlig resa hem är påbörjad, lite enklare blir det nog tack vare min bakgrund inom fotbollen. Då är man van vid många långa resor och det går som på rutin. ska försöka sova så mycket som möjligt då det till råga på allt så väntar det ett arbetspass på Hemmakväll när vi är tillbaka i Kalmar, arbetslinjen!

Det har varit två riktigt bra dagar och, som jag sa på förhand så var verkligen finansminister Anders Borg och statsminister Fredrik Reinfeldts respektive tal verkligen höjdpunkterna. Speciellt Reinfeldts, det var en fruktansvärt mäktig känsla som infann sig när han äntrade plenum till tonerna av årets vinnarlåt i melodifestivalen samt 2000 jublande och applåderande moderater!

20130316-124250.jpg
Både Reinfeldt och Borg lämnade tydliga och klara besked på att det är vi i Alliansen som klarar av att behålla ordning och reda i Sveriges ekonomi och leverera lösningarna på den viktigaste frågan, jobben.

/Måns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s