Ett första inlägg

Visst är det lustigt ibland hur vissa saker, småsaker egentligen, kan kännas så överväldigande. Jag har gått och dragit mig i flera dagar inför att skriva det här, första blogginlägget. Egentligen kan man ju tycka att det bara är att skriva Jag menar, förmodligen är det ju tusentals, om inte ännu fler människor som varje dag skriver sitt första blogginlägg, så svårt ska det väl inte vara! Samtidigt så infinner sig känslan av att vad som faktiskt står i det första inlägget är ganska så viktigt, som ett första intryck på en dejt. Jag vill ju framstå som intressant och rolig så att läsaren kommer tillbaka och läser mina framtida inlägg precis som man på dejten såklart vill att personen ska vilja fortsätta att träffa en.

Anyhow, nu kanske till vad den här bloggen egentligen ska handla om.

Idag så skriver jag i Västervikstidningen tillsammans med Erik Bengtzboe om den viktigaste frågan för Moderata Ungdomsförbundet – jobben. I Kalmar län så har vi en ungdomsarbetslöshet på 21,4 procent, vilket är nästan 3 procentenheter högre än genomsnittet i hela landet. Vi måste skapa bättre förutsättningar för Sveriges ungdomar att skaffa ett jobb. Vi måste alltid fortsätta att jobba mot att varje ungdom ska ha möjligheten att slippa arbetslöshetens hopplösa känsla och istället kunna känna framtidshopp. Ni kan läsa artikeln in sin helhet här: http://www.vt.se/opinion/debatt/?articleid=6773303

Och någonstans där tror jag att jag sätter punkt för mitt första blogginlägg. Nu är det dags att samla kraft inför kvällens iskalla fotbollsträning, visst hade det kanske varit bättre att bo på en varmare breddgrad ändå?

/Måns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s